Колеги аз по принцип зареждам на еко защото в доста постове прочетох че там дизела е най-добър... да ама не оня ден ми светна за малко лампата за вода в горивото (бях сипал една американска добавка Политрон която ми направи впечатление че е едновременно за дизел и бензин така че може и тожа да има нещо общо с лампичката)... така че споделете кои от коя бензиностанция е доволен или не е...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой къде зарежда? Дизел и Бензин
Collapse
X
-
аз откак я имам сипвам само на Еко, основно на това на София ленд
дося лампи не са ми светили освен тая за крупшките...
ноооооо това е алфа, и може и да са изгорели самите крушки'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
С Кинитрон 100 върви най-добре моята...значително по-добре от ОМВ Карера 100, а и разхода е малко по-нисък
Аз вече сипвам само на ЕКО, след като събрах 6 топки....156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Еко и Ромпетрол - гръцка и румънска нафта и никога вече нефтохимска, мама им дееба измекярска! Така освен че съм по-сигурен в качеството на горивото, съм спокоен че плащам по-реална цена защото там транспортните разходи са по-оправдани от тия на Лукойл България, огън да ги изгориGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoаз откак я имам сипвам само на Еко, основно на това на София ленд
дося лампи не са ми светили освен тая за крупшките...
ноооооо това е алфа, и може и да са изгорели самите крушки
Comment
-
Значи на OMV не сипвайте, защото е много кофти и колата не върви. Отделно в нея има яко вода, а да не говорим за това че лъжат с количеството. Много хора реваха от вода след като са сипвали на OMV. Даже и аз, но с друга кола.
Лукойл е горе-долу добра.
Последният път спецялно отидох до ЕКО и да ви кажа не съм доволен изобщо, даде ми и по-висок разход с около 1/100 отгоре при същото каране засечено за ч седмица по маршрут който минавам всеки ден вечер без да има никакви коли.
Имах лоши спомени от ШЕЛ, но да ви кажа напоследък съм очарован. като сипя и стрелката отива по-нагоре, а и колата върви добре.
Ром петрол не съм ги пробвал, а също така и на Петрол. За петрол чух добри отзиви, а особенно и за газта им.
Надявам се да съм бил достатъчно изчерпателен.Alfa Romeo - 166, 2.4 JTD
Малагути Мадисон 400 cc.
Comment
-
здр
Аз зареждам на Итали..доволен съм....Все пак има рима.."Итали,бензиностанция за италиаснки коли..."Май съм си сбъркал професията...
Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщениеАз зареждам на Итали..доволен съм....Все пак има рима.."Итали,бензиностанция за италиаснки коли..."Май съм си сбъркал професията...
Щеше да е още по-хубаво ако римата оставаше и след сипването на бензинаlandikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Comment
Comment